onsdag 5 februari 2020

Salobrena

Idag körde vi 14 km västerut till en av våra favoritplatser: Salobrena. Vi står alldeles vid havet, bakom den låga strandvallen tillsammans med fem andra husbilar. Vi känner tre av dem sedan tidigare år på den här platsen, och det blev ett trevligt återseende i det soliga vädret.

Lagom tills att vi började gå in till stan på andra sidan berget blåste det upp, molnen tornade upp sig över bergen, och vi såg inte längre Sierra del Chaparral snöklädda toppar.


Trapporna upp till borgen har stängts av efter ett stenras, och nu håller de på att återställas så vi kan gå den härligt jobbiga vägen upp till borgen med den fina utsikten över havet och dalen på baksidan.

Under vår ledighet i Göteborg köpte jag en ”Preppy” bläckpenna med medium spets för 29 kronor. Den är trevlig att skriva med som omväxling till kulspetspennorna, men kräver lite kärlek och omtanke för att skriva snyggt.



2 kommentarer:

Kk sa...

Ja, härliga Salobreña. Trivs oxå så bra här.
Så roligt med en bläckpenna. Kommer ihåg när man skulle skriva med en sådan i skolan. 😁

Arne och Coosje sa...

Ja, jag tänker mer på orden när jag skriver med bläckpennan, så texten blir bättre hoppas jag. Andra bläckpenneskrivare tycker att de kommer i ett meditativt tillstånd med hjälp av bläckpennan!