onsdag 9 januari 2019

Lata dar i Salobrena

Det fina vädret fortsätter, solen lyser och idag var det 17 grader. Nätterna är svalare med bara sex grader, så vi kör värmaren lite på morgon och kväll. Efter frukosten duschade vi för att vara fina när vi skulle ut och äta lunch på restaurang med två husbilskollegor. Innan vi gick iväg hann jag hämta tre Biltema-dunkar med vatten.

Vi gick längs stranden och snart hittade vi en trevlig strandrestaurang med Menu del Dia, dagens rätt. Efter att ha prövat oss fram till bästa bordet serverades vi oliver med tillbehör, öl och vin, en stor sallad, paella, en kötträtt och efterrätt. Gott och billigt!

Tillbaks vid husbilarna var det dags för dagens sifferkubbtävling, som jag överraskande lyckades vinna. Så var det dags att skynda till helikopterflygplatsen för att hinna flyga lite innan solen gick ner. Och på kvällen är det läsning och jag kollade aktuella saker i Sverige på nätet.

Så visst har vi lata dar i Salobrena!


På väg till stan går vi förbi en tomt där en grupp katter bor. Tre små kattungar och deras mamma har alla lika teckning i pälsen och är förstås allas favoriter2 kommentarer:

  1. Låter underbart med lata dagar i Salubrena.
    Här är det ett par grader kallt och lite snö.
    Ha det bra och hälsa till grannarna.

    SvaraRadera
  2. Idag hade vi lite moln, annars skiner solen jämt. Sedan vi kom till Portugals sydkust för länge sen har vi inte fått något regn alls. Härligt!

    SvaraRadera