måndag 9 oktober 2017

Förberedelser

Vi köpte biljetter till färjan Varberg - Grenå för några veckor sedan. Jag har tagit kopior av passen, körkorten och bilpappren och lagrat dem i "molnet", så de alltid finns tillgängliga. Vi tar bara med oss lite mat vid avresan, eftersom vi gärna köper mat i de länder vi kör igenom. Coosje tar med sig stora boklådan för hela vintern och jag tar med mig min lilla radiostyrda helikopter som ska få lufta sig i värmen söderut. Nu får vi fina middagar när vi äter det som finns kvar i kyl och frysen, då vi startar kan inte ens en mus hitta något ätbart.

På söndag eftermiddag den 15:e oktober startar vi resan söderut, för att övernatta i Varberg och ta färjan till Grenå nästa morgon. Det första stoppet på vår resa söderut blir Hymerverkstaden utanför Flensburg, som ska täthetsprova husbilen och laga en lampa ovanför bordet och backkameran på garantin. Sedan vet vi bara att vi åker söderut där det verkar vara trevligt och varmt!

4 kommentarer:

Marie o Peter sa...

Fin bild, känner igen stället. Där hade vi några härliga dagar! Kör nu försiktigt, så ses vi i Portugal/ Marie o Peter

Lena-och-Stefan sa...

Trevligt att följa er framöver. Vi ses!

Husbilslivet.se sa...

Vad trevligt det ska bli att få följa med på er resa trots att vi inte kommer att träffas där nere i vinter. Kommer ihåg när du tog bilden och den lilla dramatik som drabbade oss lite senare när vinden ökade.
Önskar er lycka till med både resan och bloggandet.
Lennart o Britta

Hanseman sa...

Hej.
Skall bli trevligt att följa er på resan till värmen.
Det är änna att man blir lite avund.
Ett trevligt sätt att att komma ut och vidga vyerna !!
Hans-Olof