torsdag 6 januari 2022

20:e dagen i Fuengirola

 Vi hade promenerat så mycket de senaste dagarna, att idag var det dags att lägga in en vilodag, precis som elitidrottsmännen och -kvinnorna brukar göra. Vaknade när det började ljusna och gick upp lite före nio, när solens strålar började värma upp husbilen.

Någon tycker kanske att vi är riktiga sjusovare. Javisst är vi det, kontorstiderna har vi lämnat bakom oss för länge sedan, och bara tanken på att gå upp i ottan får oss att krypa ännu längre ner i sängen.

Våra husbilskollegor från bilen bakom oss kom i natt tillbaka från sitt jul- och nyårsfirande i Sverige. Så idag var det läge för en sen lunch på restaurang Ponderosa med dem. Sedan satt vi länge i solen och gjorde slut på en trevlig flaska vin.

När solen gick ner hade vi lyckats alldeles lysande med vår föresats att ta det väldigt lugnt idag. Jag har inte ens tagit ett enda foto idag!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Vi följer er blogg och era äventyr med intresse! Vi förstår att ni inte saknar snö och blask i Sverige! Vi vilar just nu ut efter helgerna på samma sätt som ni verkar göra i Spanien! Vi sover länge antagligen för att vi lägger oss tidigt och försöker följa solens upp- och nedgång. När sommaren kommer får vi försöka sova fortare. Vin och god mat är gott även här hemma! Ha det fortsatt bra där nere men vi saknar er här uppe! Ingvor och Acke

Lena-och-Stefan sa...

Det var så trevligt bemötande när vi kom tillbaka. Tack för det trevliga sällskapet.😊