måndag 8 oktober 2018

Dags för femte resan söderut

Nu har vi uppdaterat GPS-ens kartor, ställplatsapparna och packat väskorna. I morgon eftermiddag kör vi till Varberg, för att ta färjan till Grenå tidigt på onsdag morgon. På torsdag ska husbilen på SPA- behandling i Flensburg. Så rullar vi till Holland för att träffa Coosjes syskon i början av nästa vecka. Sedan ställer vi kompassen på sydlig kurs. Blir det fint väder kör vi långsamt genom Tyskland och Frankrike innan vi kommer till Spanien och Portugal.

Den här sommaren åkte vi bara lite med husbilen, det blev inte mer än sex turer. Som längst kom vi till Stockholm, där vi hälsade på Björn och hans familj . Hälsade också på vänner på Lidingö som på tomten har en egen ställplats vi brukar få låna. Två husbilsträffar i Skåne hann vi med. Vi träffade också fyra husbilskollegor från Spanien. Allt väldigt trevligt!

För en månad sedan åkte vi med Rolfs Bussresor till Wien en vecka. Så många präktiga byggnader ser man inte i många städer. Härliga gammaldags caféer och god mat.

Inför den här resan har vi förberett oss på att ta ett pass morgongymnastik varje dag, eftersom det blir mycket stillasittande i husbilen. Så jag köpte den här boken:

Och så rejäla gummiband:

Sen är det vara att vänta tills att musklerna växer ut!

2 kommentarer:

Kk sa...

Ha en trevlig resa. Ska bli roligt att följa er. Och lycka till med träningen.

Arne och Coosje sa...

Tack för hälsningarna, och särskilt lyckönskningarna om träningen!