tisdag 10 april 2018

Hemma igen

Vi startade ganska tidigt från Vejbystrand och rullade norrut, stannade vid Torpasjöns rastplats söder om Kungsbacka för att tömma tankarna och packa ner kläder, matrester och vinflaskorna från Spanien i väskor. Och äta lunchsmörgåsar i bilen förstås! Det var lätt att köra upp till Göteborg eftersom trafiken var ovanligt gles på motorvägen. Vi kom fram på sena eftermiddan, packade ur bilen och jag körde den till uppställningsplatsen, norr om Torslanda på Hisingen. Tog bussen hem till Ceresplatsen och så var hela vinterresan slut!

Vi vill tacka Erik som tagit hand om posten under det här halva året, och alla som läst bloggen och skrivit trevliga kommentarer. Det finns nog risk att det blir mer bloggande nästa vinter också!

5 kommentarer:

Husbilslivet.se sa...

Välkomna hem! Det har varit trevligt att få följa er resa denna vinter, när vi varit hemma. Känns som vintern varit lång för våran del.
Hoppas vi kan ses i sommar.

Britta o Lennart
Husbilslivet.se

Kk sa...

Välkomna till Sverige.
Jag hoppas verkligen att ni bloggar, jättekul att läsa om era resor.
Kram

Arne och Coosje sa...

Klart vi ska ses i sommar! Vi tar det lugnt några veckor innan vi rullar ut på vägarna igen. Lennarts blogg är en bra förebild, som jag aldrig kommer att nå upp till.

Arne och Coosje sa...

Ni kommer tillbaka till Sverige vid rätt tidpunkt, nu ska det vara fint väder lång tid framåt, bara lite kallare än i Spanien. Vi ses!

Lena-och-Stefan sa...

Välkomna hem! Ha en fin sommar.