tisdag 7 februari 2023

Fuengirola, dag 60

 Väderprognosen för idag utlovade regn hela dagen, och så blev det också. Förutom två korta uppehåll, då jag passar på att betala ställplatsen fram t o m måndag, då vi hoppas kunna åka vidare. Vid det andra regnuppehållet kontrollerar jag att gasolen räcker till på torsdag, då det ska bli bättre väder igen. En sån här dag när regnet smattrar mot taket känns det bra att dricka en varm kopp te!



Jag jämför temperaturen med Benidorm. Med 15 grader på dan och 12 på natten i Fuengirola, har vi det 7 grader varmare än Benidorm både på dan och natten. Vi ser fram mot slutet av veckan, då det fina vädret ska komma tillbaka!

Oj, nu dundrar åskan ordentligt. Det lät som att den är nära oss. Så här dåligt väder har vi inte haft på väldigt länge.

Restaurangerna i Spanien har vanligen ingen uppvärmning, inte heller ställplatsens restaurang. Det är så kallt och dragigt där, att utan tjocka vinterkläder på sig går det inte att sitta och äta en matbit där. Och maten kallnar innan man hinner äta upp den. Så vi går inte dit förrän det blir varmare ute.

Inga kommentarer: