söndag 8 januari 2023

Fuengirola, dag 30

 Det händer inte så mycket på ställplatsen de här dagarna. Vi gör våra morgonbestyr före lunch, pratar lite med grannarna,  går ner på stan och tar en kopp kaffe. Och sköter bilen lite grann. Dessutom spelade vi sifferkubb härom dagen, alltid lika trevligt!

Nere på stan står stans stora julkrubba kvar, och intill kommunhuset väntar tre stora stolar på att de tre vise männen ska komma tillbaka.



För en vecka sedan besökte vi en verkstad utanför Malaga för att få hjälp att justera laddningen av litiumbatteriet, utan att de lyckades helt.


Idag bjöd en granne på en väldigt god vegetarisk måltid, som vi åt i en annan grannes förtält.


Jag pratade med en husbilsåkare från nordvästra Europa, som har en pitbull hund. Eftersom Frankrike har förbud mot pitbull:ar, fick han ta omvägen genom Österrike och Italien, och ta färjan från Genua till Barcelona, för att komma hit till Fuengirola.

Men husbilslivet är inte alltid en dans på rosor. Jag skrev för några veckor sedan att polisen var här för att avstyra ett bråk. Nu var polisen här igen mitt i natten när vi låg och sov. De hämtade en man som slagit sin kvinna blodig. På våra åtta husbilsår har vi, som tur är, inte varit med om något liknande tidigare. Och hoppas vi slipper det i framtiden också!

Inga kommentarer: