fredag 23 december 2022

Fuengirola, dag 14

Jag önskar bloggens alla läsare en
God Jul och Gott Nytt År!

Det fina vädret fortsätter, och här på ställplatsen tycker alla att det är trevligt att gå sommaraktigt lättklädd. Folk sitter mellan husbilarna och umgås, det finns ju alltid mycket husbilsaktigt att prata om. Och annat också!

Igår tar vi tåget till Malaga för att uträtta två ärenden. Vi måste ta på oss Covid-maskerna på tåget, och också i taxin, apoteket och vårdcentralen här i Spanien.

Först går vi till den fina Fiatverkstaden för att köpa ett nytt tanklock. Fiatmannen tar mitt gamla tanklock i handen, håller det i sladden, som om han håller en död råtta och säger på spanska högt och förolämpat: ”Det här är ingen Fiat originaldel!” Det förstår t o m jag och går ut.

Vi fortsätter till bil- och modemuséet Automovilistico. Tack för tipset Stefan och Lena!

Här finns mängder av helt otroliga bilar, och dito kläder från de främsta modeskaparna. Deras Mercedes 300SL och en gammal Bugatti försvinner nästan i mängden av fantastiska bilar. I morgon lägger jag ut modekläder på bloggen.
















7 kommentarer:

Helena sa...

Härligt väder ni har. Så ska det va☀️. Javisst är bilmuseet i Malaga jättefint.
God Jul och Gott Nytt År till er från Helena och Tom 🤶🎅

Lena-och-Stefan sa...

God Jul och Gott Nytt 2023!

Arne sa...

Tack för hälsningarna!

Anonym sa...

Tack för hälsningarna!

Britt-Inger o Lennart sa...

God fortsättning på julen där i Silves! 🎄🎅🏼🤶🏻 Följer din blogg kontinuerligt och så kul att känna igen sig på vissa platser ni besöker. 🤗

Britt-Inger o Lennart sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Arne sa...

Tack för hälsningarna! Här är bara prima liv.