måndag 18 februari 2019

Tillbaka till Spanien!

Vi gick upp tidigt idag och tog Norwegians förmiddagsflyg till Alicante, där husbilen väntade på oss vid flygplatsen och körde 27 km till El Campellos ställplats vid kusten, just norr om Alicante. På den här trevliga ställplatsen har vi stått flera gånger tidigare, och glatt oss åt fina promenader längs stranden, bra fikaställen och en stor mataffär alldeles i närheten. Med tåget åker man in till Alicante på 20 minuter.




Under våra drygt tre veckor i Göteborg hade vi först fina vinterdagar med snö, som sedan övergick i ”Göteborgsväder”, för att avsluta med molnigt väder och sju plusgrader.

Vi tog tåget till Stockholm för att hälsa på Björn och hans familj. På söndag eftermiddag gick vi för att kolla in det nyrenoverade Nationalmuseet. Kön gick långt ut på gatan så vi fortsatte till Moderna Museet, där jag hälsade på min vän Geten, som just kommit tillbaka från sin resa till Tate Modern i London, MoMa i New York och SFMoMa i San Fransisco.

Jag hann också dela ut priset i min tävling på bloggen den 22:a november. Det var Kristina som vann och hon kom tillsammans med husbilskollegan Eva för att hämta priset: En kopp kaffe 
med tårtbit!

Sedan hann vi också träffa många andra goda vänner under Sverigebesöket, men det är alltid trevligt att komma tillbaka till husbilen och uppleva det vänliga och soliga Spanien.

1 kommentar:

Kk sa...

Ha det riktigt bra i Spanien.
Och den tårtbiten var jättegod.
Kram Kristina