torsdag 14 mars 2019

Hemma igen = Göteborg

Vi startade tidigt från Vejbystrand och rullade norrut, stannade vid Torpasjöns rastplats söder om Kungsbacka för att tömma tankarna och packa ner kläder, matrester och vinflaskorna från Spanien i väskor. Och äta smörgåsar i bilen förstås! Det var lätt att köra upp till Göteborg eftersom trafiken var gles på motorvägen, särskilt mellan Halmstad och Falkenberg. Vi kom fram efter lunch, packade ur bilen och jag körde den till uppställningsplatsen, norr om Torslanda på Hisingen. Tog bussen hem till Ceresplatsen och så var hela vinterresan slut.

Vi märker en tydlig trend på hur mycket vi kör i Spanien/Portugal, jämfört med hur länge vi står stilla på en plats. Allt eftersom åren går, stannar vi allt längre på ställplatserna. Första året körde vi omkring som galningar och kollade in nya saker hela tiden. Den här femte resan slog alla rekord att stå länge på en plats: Fem veckor i Salobrena och 17 dagar i El Campello vid Alicante. Men trevligt har det varit! För min del blev den här resan mer fylld av sifferkubb, boule och helikopterflygning än tidigare. I årets blogg hade jag också ett par populära tävlingar!

Vi vill tacka Erik som tagit hand om posten under det här halva året, och alla som läst bloggen och skrivit trevliga kommentarer. Det finns nog risk att det blir mer bloggande nästa vinter också!



6 kommentarer:

Kk sa...

Varit så trevligt att läsa er blogg
Så jag hoppas verkligen att ni fortsätter att blogga nästa gång ni åker 😊

Arne och Coosje sa...

Tack för de vänliga orden! Nu får du komma och hämta din vinst snart!

Unknown sa...

Hej där ser att ni närmar er Götet och er härliga lägenhet. Hoppas vi ses snart igen. Har nu besiktiga min älskade lille "Willgott" och snart öppnar min camping igen. Kör försiktigt och va rädda om er.

Arne och Coosje sa...

Tack för hälsningarna, visst ska vi ses snart igen!

Lena-och-Stefan sa...

Känner igen oss också i den trenden att stanna upp längre. Ha det skönt i sommar!

Kk sa...

Vi hörs. 😊