tisdag 24 januari 2023

Fuengirola, dag 46

 Igår var vi sju personer som spelar sifferkubb på eftermiddan. Han som vann första omgången bjuder, enligt traditionen, på vinparty vid sin husbil. Så vi sitter länge och pratar trevligt om husbilslivet, och annat också.

Fotograf: Helena

Idag på förmiddan kör vi till Hymerverkstan nära Malaga för att höra om våra beställda reservdelar har kommit. ”Kanske den här veckan” blir svaret. Hoppas det inte blir för mycket ”Manana” bara!

På hemvägen kör vi förbi IKEA för att äta lunch. Jag har redan bestämt mig för deras laxtallrik. Men det blir inget med den, för de serverar fortfarande frukost, och lunchmaten kommer först efter klockan tolv. Vi stannar vid en bensinstation och fyller på gasol innan vi kommer tillbaka till ställplatsen. 

Idag har vi den kallaste dagen någonsin i Spanien med bara tolv grader. I morgon kommer solen och bättre temperaturer tillbaka.

Katterna som går omkring i området ställer sig sedan länge vid en husbil och väntar på mat. Problemet är att den kattmatande husbilen körde vidare för några dagar sedan, och den nya husbilen har ingen mat till katterna. Men det går ändå ingen nöd på kattorna, för i stallet, femtio meter bort, ställer de alltid ut mat till områdets katter.

Idag betalade vi 70 Euro för att stå ytterligare två veckor på ställplatsen.

Inga kommentarer: